۲۰ دی ۱۳۹۶
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای:

برای دادن حق انتخاب به مصرف‌کننده، درج برچسب تراریخته روی بسته‌بندی روغن‌های تراریخته الزامیست

درحالی‌که بر روی بسته‌بندی روغن‌های تراریخته موجود در بازار برچسب، نصب نمی‌شود، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، گفت: روی بسته‌بندی روغن‌های تراریخته حتماً باید برچسب تراریخته درج شود، تا مصرف‌کننده بتواند انتخاب کند.

۱۵ آبان ۱۳۹۵

۱۱ درصد گوشت کشور به ضایعات تبدیل می شود

رییس انستیتو تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: بر پایه آخرین بررسی های امسال، ۱۱ درصد گوشت کشور به ضایعات تبدیل می شود که بخش زیادی از آن به مرکزهای عرضه و قصابی های سنتی مربوط است.

۱۵ آبان ۱۳۹۵

افزایش چشمگیر سرانه خوردن «سم» توسط ایرانی‌ها

براساس اعلام منابع مختلف میزان سمی که هر ایرانی سالانه با محصولات کشاورزی مصرف می‌کند، اندکی کمتر از نیم‌کیلوگرم در ‌سال است. اعدادی که منابع مختلف برای سرانه مصرف سم محصولات کشاورزی در ایران اعلام کرده‌اند، چیزی بین ۴۰۰تا ۴۵۰گرم است.

۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

امحاء ۵ هزار تن فرآورده خوراکی غیربهداشتی در سال گذشته

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان این که سال گذشته ۲۳ هزار تن فرآورده های خوراکی از بازار جمع آوری و ۵ هزار تن آن معدوم شد درباره شایعه وجود مرغ های هورمونی ناسالم گفت: مصرف هورمون در مرغ، علمی و قابل اجرا نیست و رشد سریع مرغ ناشی از بهبود تغذیه است.

۲۹ آذر ۱۳۹۳
مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو:

واکس میوه‌ها مجاز است/ تخلف ۸۰ درصدی در استفاده از خمیر مرغ

مدیرکل فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره موضوعات حساسیت برانگیز خبری خمیر مرغ، واکس میوه‌ها و استفاده از هورمون اتفون در محصولات کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.

۵ آذر ۱۳۹۳

واکنش سازمان غذا و دارو به واردات فرآورده‌های حیوانات حرام گوشت به کشور

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به شایعات درباره به عرضه سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت پاسخ داد و گفت: اگر مصرف کنندگان با مواردی هم مواجه شدند با شماره ۱۴۹۰ تماس بگیرند.

۲۶ مهر ۱۳۹۳

مدیر کل غذای وزارت بهداشت:‌ تولید خمیر مرغ با گوشت سالم منعی ندارد

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: اگر در تولید خمیر مرغ از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.