به گزارش عیارآنلاین، سورنا ستاری در افزود: هم اکنون در اطراف دانشگاه صنعتی شریف بیش از ۳۲۰ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر هستند که در آنها بیش از ۶ هزار نفر کار میکنند.
وی با بیان اینکه بسیاری از استادان، دانشجویان نخبه و یا المپیادیها در این شرکتها مشغول فعالیت هستند، گفت: این مدل جدید توسعه کسب و کار و ایجاد پارکهای علم و فناوری یک نوآوری است که تاکنون در کشور سابقه نداشته است.
ستاری افزود: به طور معمول پارکهای علم و فناوری به پول دولتی متکی هستند و دیدگاه دولتی برای توسعه و مدیریت آنها داریم.
وی با بیان اینکه ما هیچ گاه دیدگاه خصوصی در توسعه پارکهای علم و فناوری نداشته ایم، گفت: این مدل جدید در توسعه پارکهای علم و فناوری که متکی به بخش خصوصی است، موجب شده است که در ۲ سال گذشته حدود ۳۲۰ شرکت در پارک دانشگاه صنعتی شریف مستقر شوند.
ستاری افزود: این پارک هم اکنون با شتاب زیادی در حال توسعه است و بنده فکر میکنم مدل موفقی برای سایر دانشگاهها است که نوع و مدل کسب و کار را یاد بگیرند.
وی گفت: یکی از علل موفقیت این پارک و شرکتهای آن این است که با کمترین دخالت دولت اداره میشوند و هفتهای حدود ۵ تا ۱۰ درصد رشد دارند.
ستاری افزود: این مدل را در توسعه پارکهای علم و فناوری به کار گیریم و دانشگاههای دیگر نیز این مدل را به کار گیرند تا موفقتر باشند و پارکهای علم و فناوری را فقط به واسطه بودجه دولتی توسعه ندهند.
وی گفت: بودجه دولتی به رغم محدودیتهایی که میتواند داشته باشد، به گونهای است که کسب و کار خصوصی را کمک نمیکند.
منبع: صداوسیما