به گزارش عیارآنلاین، دکتر غلامی در این آیین با اشاره به کاهش تعداد دانشجو و ورودی به دانشگاهها، اظهارداشت با توجه به وجود استادان برجسته و امکان تحصیلات تکمیلی در بسیاری از دانشگاههای کشور شرایط این امر فراهم است.
وی ایجاد دانشگاه “دی هشت” برای پذیرش دانشجویان کشورهای مسلمان عضو این گروه در دانشگاه بوعلی سینا را فرصت مناسبی برای جذب دانشجویان خارجی بیان کرد.
گروه دی هشت یا گروه هشت را کشورهای “مسلمان درحال توسعه” اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه تشکیل می دهند.
وزیر علوم، خاطر نشان کرد: طرح افزایش مهارت و توان اشتغال دانش آموختگان دانشگاهها نیز، از دیگر برنامهها برای آشنا کردن دانشجویان با مهارتهای شغلی در این وزارتخانه است. وی با بیان اینکه تمام تلاش ما درجهت رشد و توسعه کشور است افزود: در دو دهه اخیر کشور شرایط سختی را پشت سر گذاشته و در این دوره چند ساله توانسته روند خوبی را جهت توسعه و آسایش بیشتر مردم فراهم آورد.
دکتر غلامی هم چنین با اشاره به اهمیت آموزش عالی در کشور خاطرنشان کرد: در شرایطی که به دلایل گوناگون از جمله کم شدن تعداد داوطلبان ورود به دانشگاه، برخی مراکز آموزش عالی بسته یا تعطیل شدند، وظیفه ما ساماندهی این مراکز برای حفاظت از سرمایه های ملی است.
وی ادامه داد: در این طرح واحد های آموزشی مختلف، ماموریت گرا شده و با توجه به نیاز هر منطقه و توان و قوت هر مرکز مأموریت های ملی، منطقه ای و بین المللی برای آنها تعریف می گردد و هم چنین به تمام مراکز آموزش عالی توجه شده و تبعیضی بین مراکز بزرگ و کوچک قائل نخواهیم شد و توان علمی مراکز در انجام کارهای پژوهشی حائز اهمیت است.
سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا ۳۷۰ متر مربع مساحت دارد و در ۲ طبقه با بیش از یک میلیارد تومان اعتبار ساخته شده است و ظرفیت ۳۷۰ نفر را دارد.