به گزارش عیارآنلاین، افتتاحیه بخش دانشجویی دومین جایزه مصطفی(ص) در دانشگاه صنعتی شریف با سخنرانی دکتر شکراللهی از ایران و پروفسور گلنبه از ترکیه به عنوان برگزیدگان دوره دوم جایزه مصطفی(ص) برگزار شد.
این همایش با همت مجموعه فنآورد و تحت عنوان «کنز فروم» با هدف ارائه راهحلهای علمی کاربردی جهت حل مشکلات کشورهای جهان اسلام برگزار شد.
در این همایش برندگان دومین دوره جایزه مصطفی(ص) به ارائه طرحهای خود پرداختند.
پروفسور «گلنبه» و دکتر «محمد امین شکراللهی» در سخنرانیهای خود که به زبان انگلیسی ارائه میشد، درباره طرحهای خود توضیحاتی ارائه کردند. دکتر شکراللهی در حاشیه نشست اعلام کرد که برای ثبت این ایده، بیش از ۱۶ سال وقت صرف کرده است. وی دارای مدرک دکترای علوم کامپیوتر است.
«پروفسور سامی ارول گلنبه»، دانشمند کامپیوتر، مهندس الکترونیک و ریاضیدان کاربردی اهل ترکیه نیز طرح خود درباره کدینگ و بهبود اتصال شبکه را ارائه داد.
نشست علمی «کنزالمصطفی» در حوزههای سلامت، اقتصاد، محیط زیست و انرژی با حضور مهمانان داخلی و خارجی جایزه مصطفی(ص) همزمان با ایام میلاد نبی اکرم(ص) برگز میشود.
این جایزه که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق میگیرد که از سوی افرادی شاخص در حوزههای علم و فناوری ارائه شده و زمینهساز بهبود زندگی بشریت باشد.
جایزه مصطفی(ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال ۱۳۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران رسیده است.
جایزه مصطفی(ص) در دور اول به دو دانشمند مسلمان؛ خانم پرفسور جکی یینگ از سنگاپور در حوزه علم و فناوری نانو زیستی و آقای پرفسور عمر یاغی، شیمیدان برجسته اردنی برای تحقیقات دامنهدار در زمینه چارچوبهای فلز آلی تعلق گرفت.
مبلغ جایزه مصطفی(ص) ۵۰۰ هزار دلار است که به هر یک از برگزیدگان به همراه مدال مصطفی(ص) اهدا میشود.