۱۰ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۷
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغدارن کشور:

مصرف کننده بابت خرید هر راس مرغ وزن بالا ١٧ هزار ریال دور ریز دارد

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغدارن کشور گفت: هم اکنون هزینه تولید مرغ در کشور بطور میانگین ۴۴٠٠٠ ریال و میزان تلفات حدود ١۵ درصد است. طبیعی است که در این شرایط تولیدکننده متضرر خواهد شد. مصرف کننده هم در ازای خرید هر قطعه مرغ ١٧٠٠ تومان ضرر می کند و چربی و مواد زاید آن دور ریز می شود.

به گزارش عیارآنلاین، محمد علی کمالی سروستانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی اعلام داشت: تولید مرغ روشی بسیار فناورانه است اما با شروع جنگ و فروش مرغ کوپنی روند تولید متفاوت شد.

وی افزود: در این دوره فرهنگ به این صورت رفت که مرغ های وزن پایین بعنوان مرغ های بیمار مطرح شد و مردم به سمت مرغ های وزن بالا روی آوردند. این روند ادامه پیدا کرد که یکسری منافع برای یک عده فراهم شد.
ایشان اظهار داشت: با این شرایط برعکس همه ی دنیا این تولید تکنولوژیک تغییر پیدا کرد و باید این روند به حالت قبلی خود برگردد. هم اکنون تمام شرایط تولید برای مرغداران قابل رقابت است و منشأ اصلی که نمی توانیم رقابت کنیم هزینه های تولید است.
در ادامه ایشان اضافه کرد: هم اکنون هزینه تولید مرغ در کشور بطور میانگین ۴۴٠٠٠ ریال و میزان تلفات حدود ١۵ درصد است. طبیعی است که در این شرایط تولیدکننده متضرر خواهد شد.  مصرف کننده هم در ازای خرید هر مرغ ١٧٠٠ تومان ضرر می کند و چربی و مواد ضاید آن دور ریز می شود.
وی خاطر نشان ساخت: چاره ای جز برگشت به روال درست نداریم در این صورت هم تولیدکنندگان جوجه یکروزه، کشتارگاهها و مرغدار به دلیل افزایش ضریب تبدیل و کاهش تلفات و همینطور مصرف کنندگان سود خواهند نمود. با اصلاح این روند بازاز صادراتی ما هم ارز آوری بیشتری خواهد داشت .
کمالی سروستانی افزود: اولین مساله حرکت از سمت تقاضا است. اگر بازار مصرف داخلی را اصلاح کنیم و قیمت مرغ سایز متعادل (١.٢ تا ١.٨ کیلوگرم) خواهد شد. کد گذاری تولید و ایجاد برند می تواند کمک شایانی به بحث تولید کند. اتحادیه ها می توانند کمک شایانی به تولید کنند. ما هم اکنون هفتمین تولیدکننده در جهان هستیم اما مدیریت تولید درستی نداریم.

منبع: اگنا

تلگر

چهره‌

دیدگاه تازه‌ای بنویسید: