به گزارش عیارآنلاین، ناصر غلامی دبیر هیأتمدیره بنیاد حامیان پژوهش، فناوری و نوآوری کشور در نشست خبری صبح امروز گفت: پس از مطالعات تطبیقی که در حوزه فعالیتهای نیکوکارانه انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که در کشور آمریکا در سال ۲۰۱۴ بیش از هزار میلیارد دلار گردش مالی نیکوکارانه صورت گرفته است که نیمی از امور نیکوکارانه نیز مربوط به فعالیتهای داوطلبانه است.
وی افزود: در ایران سازمانی نداریم که آمار رسمی ارائه دهد، ولی بر اساس برآوردها در سال ۹۳، بین ۳۰ هزار میلیارد تومان تا ۹۰ هزار میلیارد تومان در حوزه نیکوکارانه گردش مالی بوده است که ۱۵ درصد آن در زمینه علمی صورت گرفته و یکی از موفقیتآمیزترین فعالیتهای خیرخواهانه نیز در حوزه مدرسهسازی بوده است.
غلامی افزود: البته با توجه به تغییر جمعیتی کشور، نیاز مدرسهسازی رفع شده و حالا باید به این سمت برویم که خیرین به جز مدرسهسازی به بحث ارتقای مطالعه پژوهش نیز بپردازند.
وی گفت: البته جذب کمکهای مردمی فقط به صورت مادی نیست و کمکهای معنوی نیز انجام میشود، به این صورت که با دانشمندان ایرانی خارج از کشور مذاکراتی داشتیم تا در صورت حضور در ایران، کارگاههای آموزشی برگزار کنند.
به گفته وی اساسنامه و هیأتمدیره این بنیاد مشخص شده است، ولی باید صدور مجوز از سوی وزارت کشور انجام شود.
دبیر هیأت مدیره بنیاد حامیان پژوهش، فناوری و نوآوری کشور عنوان کرد: اشاعه و گسترش فرهنگ وقف در حوزه علم و پژوهش، ارائه مشاوره و بسترسازی برای تسهیل تأمین مالی مردمی در حوزه فناوری و پژوهش، شناسایی، تقدیر و حمایت از دوستداران علم و پژوهش و حمایت از ایجاد مرجعیت علمی در کشور، تأسیس کرسیهای علمی و پژوهشی و پژوهشگران و نخبگان از اهداف این بنیاد است.
منبع: فارس