۱۹ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۹
نماینده مجلس:

تعطیلی کارخانه کنسانتره در شاهرود قیمت انگور را بسیار پایین آورد

عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه انگور شاهرود ماندگاری بالایی دارد و تا شب عید نیز در سردخانه نگهداری می شود،گفت:کنسانتره نرخ انگور را افزایش می دهد.

به گزارش عیارآنلاین، سیدحسن حسینی شاهرودی درباره  تولید انگور،گفت:سال گذشته به علت  تعطیلی کارخانه کنسانتره در شاهرود قیمت انگور بسیار پایین آمد تا کیلویی ۵۰۰ تومان رسید؛بنابراین این مبلغ حتی جوابگوی هزینه های سردخانه ای انگور را هم در برنمی گیرد.

انگور یکی از مهمترین  و اساسی ترین محصولات کشاورزی  شاهرود/انگور شاهرود نیازمند صنایع تبدیلی

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  سال گذشته بیش از ۲۵ میلیارد تومان کشاورزان ما متضرر شده اند،تصریح کرد: شهریورماه سال جاری زمان برداشت انگور شاهرود است و امیدواریم با توجه به اقدامات انجام شده این کارخانه صنایع تبدیلی بازگشایی شود.

وی ادامه داد:با تولید ۱۲۰ هزارتن انگور که قابلیت افزایش تا ۴۰۰ هزارتن را نیز دراین حوزه انتخابیه دارد،ما برای افزایش انگور نیازمند راهکارهای اصولی و جدی هستیم.

شاهرودی،افزود:محصول انگور یکی از مهمترین  و اساسی ترین محصولات کشاورزی  شاهرود محسوب می شود  و این در حالی است که  سردرختی ها مانند زرد آلو،گیلاس،آلو،هلو و سیب زمینی قابلیت تولید در تناژ بالا را دارند تا  علاوه برتامین  نیاز داخلی در زمینه بین الملی نیز با شرایط ایده ال صادر شود.

عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس  با بیان اینکه انگور شاهرود ماندگاری  بالایی دارد و تا شب عید  نیز در  سردخانه ها می تواند نگهداری شود،گفت:کنسانتره نرخ انگور را افزایش می دهد./

منبع: خانه ملت

تلگر

چهره‌

دیدگاه تازه‌ای بنویسید: