به گزارش عیارآنلاین، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سمنان گفت: این داروها با بهرهگیری از دانش بومی دانشمندان شرکتهای دانشبنیان بخش بهداشت و درمان ساخته شده و هماکنون در مرحله نهایی بالینی است.
رضا ملکزاده افزود: داروی آدلوئوماپ برای بیماران روماتیسمی و بیماریهای مزمن التهاب روده ساخته شده و داروی شیمیایی درمان هپاتیت C هم که تهیه آن برای بیماران سخت و بسیار پرهزینه بود به زودی وارد بازار میشود.
وی گفت: با استفاده از داروی بومیسازی شده هپاتیت C، هزینه ۲۰۰ میلیون تومانی درمان این بیماری در کشور به رقمی حدود سه تا چهار میلیون تومان میرسد که تحت پوشش بیمه نیز قرار خواهد گرفت.
ملکزاده افزود: وزارت بهداشت تولید ۵۰ داروی گرانقیمت مورد نیاز بیماران را در برنامههای تحقیقاتی خود دارد که به تدریج با طی مراحل آزمایش حیوانی و تست انسانی و بالینی مختلف و تخصصی به تولید انبوه و قابل ارائه به بازار مصرف خواهد رسید.
معاون وزیر بهداشت، اتاق تمیز را یکی از فضاهای فیزیکی مورد نیاز کشور برای تولید داروهای ویژه و بیوداروها دانست و گفت: هماکنون ۱۸ اتاق از این نوع در مراکز تحقیقاتی و آموزشی وزارت بهداشت در سراسر کشور فعال است که هر کدام برای تحقیق و تولید نوع خاصی از داروها کاربرد دارد.
منبع: کیهان