۲۶ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۲۷

۵ غذای مقدس ژاپن

مسئولین کشور ژاپن در طول سالیان سال تلاش کرده‌اند با حمایت از تولیدکنندگان داخلی این محصولات، مصرف کشور را تا حد ممکن از طریق تولید داخلی تأمین کنند و بدین ترتیب امنیت غذایی بالایی را برای کشورشان به وجود بیاورند.

به گزارش عیارآنلاین، کشور ژاپن جزء کشورهایی است که بیشترین حمایت‌های اقتصادی را در بخش کشاورزی خود اعمال می‌کند. علاوه بر این ژاپن حمایت از تولید محصولات کشاورزی را وارد سیاست‌های فرهنگی خود کرده است به طوریکه ۵ محصول برنج، گندم، محصولات لبنی، گوشت قرمز(گاو و خوک) و شکر در ژاپن به عنوان «۵ غذای مقدس» شناخته می‌شوند.

مسئولین این کشور در طول سالیان سال تلاش کرده‌اند با حمایت از تولیدکنندگان داخلی این محصولات، مصرف کشور را تا حد ممکن از طریق تولید داخلی تأمین کنند و بدین ترتیب امنیت غذایی بالایی را برای کشورشان به وجود بیاورند. در ژاپن از کشاورزان و مزرعه دارانی که این محصولات را تولید کنند حمایت‌های ویژه‌ای صورت می‌گیرد. یکی از این حمایت‌ها بالابودن تعرفه‌ی واردات این محصولات است.

در جداول زیر میزان تعرفه‌ی واردات هریک از این «۵ غذای مقدس» نشان داده شده است.

۱۳۹۴۰۷۲۶۴

منبع: سایت www.macmap.org

همانطور که مشخص است میزان تعرفه «۵ غذای مقدس» در ژاپن بسیار بالاست و حتی بسیار بیشتر از میانگین تعرفه‌ی واردات سایر کالاهای کشاورزی این کشور است.

تلگر

چهره‌

دیدگاه تازه‌ای بنویسید: