۱۳ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۴۰
بانک مرکزی اعلام کرد

آخرین تغییر در قیمت مواد غذایی/ قیمت مرغ و تخم‌مرغ افزایش یافت

آخرین تغییرات قیمت اقلام ۱۱ گروه مواد خوراکی از افزایش ۴ درصدی قیمت گوشت مرغ و ۲.۴ درصد تخم‌مرغ حکایت دارد.

به گزارش عیارآنلاین،

متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران و در هفته منتهی به ۱۰ مهرماه اعلام شد.

* لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزراش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰٫۴ درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود. بهای تخم‌مرغ معادل ۲٫۴ درصد افزایش داشت و شانه‌ای ۷۳۰۰۰ الی ۹۶۰۰۰ ریال فروش می‌رفت.

* برنج و حبوب

دبر اساس این گزارش در این هفته در گروه برنج، قیمت همه اقلام بدون تغییر بود. در گروه حبوب، بخای لپه نخود معادل ۱٫۹ درصد، عدس ۰٫۱ درصد و لوبیا چیتی ۰٫۴ درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود.

* میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک عرضه نمی‌شد و نارنگی عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید. میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه بهای پرتقال درجه یک معادل ۱٫۱ درصد و انگور ۲٫۹ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰٫۲ درصد تا ۲۱٫۷ درصد کاهش داشت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه‌فرنگی معادل ۲٫۶ درصد و بادنجان ۱٫۸ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰٫۱ درصد تا ۳٫۱ درصد افزایش یافت.

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و قیمت گوشت مرغ معادل ۴٫۰ درصد داشت.

* قند،‌شکر،‌ چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند معادل ۰٫۶ درصد و شکر ۰٫۳ درصد افزایش ولی قیمت روغن نباتی جامد ۰٫۱ درصد کاهش یافت. بهای چای خارجی و روغن نباتی مایع ثابت بود.

درصد تغییر قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در هفته گذشته
گروه هفته قبل مشابه هفته ماه قبل
لبنیات ۰ ۰
تخم‌مرغ ۲٫۴ ۲
برنج ۰ ۰
حبوب ۰٫۵ ۲
میوه‌های تازه ۳- ۰٫۵
سبزی‌های تازه ۰٫۳ ۱٫۹
گوشت قرمز ۰ ۰
گوشت مرغ ۴ ۴٫۶
قند و شکر ۰٫۵ ۱٫۳
چای ۰ ۰
روغن نباتی ۰ ۰

 منبع: فارس

تلگر

برچسب‌ها:

چهره‌

دیدگاه تازه‌ای بنویسید: