۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۵

کاهش عملکرد کشت غلات در اروپا بر اثر افزایش گرما

بر اساس یافته‌های محققان دانشگاه استنفورد، بازده گندم و جو در اروپا بر اثر گرم شدن حدود دو درجه‌ای آب و هوا، ممکن است بیش از 20 درصد تا سال 2040 کاهش پیدا کند.

به گزارش عیارآنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس یافته‌های محققان دانشگاه استنفورد، بازده گندم و جو در اروپا بر اثر گرم شدن حدود دو درجه‌ای آب و هوا، ممکن است بیش از 20 درصد تا سال 2040 کاهش پیدا کند.

گندم

بر اساس تحقیقات فرانسس مور و دیوید لوبل که در ژورنال “تغییرات جوی طبیعت” منتشر شده، بازده ذرت اروپا نیز حدود 10 درصد کاهش خواهد داشت.

اتحادیه اروپا حدود 20 درصد از گندم جهان را تولید می‌کند.

محققان بازده محصول مناطق گرم‌تر و خنک‌تر اروپا را مقایسه کردند تا برآورد کنند افزایش پیش‌بینی شده گرما چه میزان برای کشاورزان این منطقه در دهه‌های آینده تاثیر خواهد گذاشت.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گندم و جو حساسیت بالایی به گرما دارند و واکنش منفی قوی به دمای بالاتر در سراسر اروپا نشان می‌دهند.

انتظار می‌رود به دلیل گرم‌تر شدن آب و هوا بر اثر تغییرات جوی و در صورتیکه اقدامات تطبیقی ضروری مانند تغییر نوع محصول صورت نگیرد، سود کشاورزی در اسپانیا، ایتالیا، یونان و جنوب فرانسه در فاصله سال 2030 تا 2049 کاهش خواهد یافت.

در مقابل انتظار می‌رود سود کشاورزی در شمال فرانسه، ایرلند، هلند و مناطقی از انگلیس با گرم‌تر شدن هوا افزایش پیدا کند.

تلگر

چهره‌

دیدگاه تازه‌ای بنویسید: